Blogujeme

Redesign a SEO optimalizace

Autor ftipalek dne 26.07.2014 22:00

Ahoj,
portál logicke-hadanky.cz právě prošel menší změnou designu. Výsledkem by měla být lepší čitelnost a dostupnost celého portálu.
Zároveň se upravilo i několik věcí ohledně SEO. Tyto změny by se měly projevit zvýšením návštěvnosti tohoto protálu.

Pokud se vám nový vzhled líbí či nelíbí můžete nám to napsat na náš Facebook. Velmi rádi uslyšíme vaše názory.

Přeji krásný večer
Admin - Lukáš

Hodnocení hádanek spuštěno!!!

Autor ftipalek dne 22.07.2014 23:20

Před chvílí jsem vydal novou funkcionalitu - hodnocení hádanek. Psal jsem o ní již v minulém blogu. Nakonec jsem to stihl až dnes v úterý místo původně slíbené neděle. U každé hádanky se nově objevuje jméno kategorie do které spadá, obtížnost a datum přidání hádanky.

Ještě jednou poznamenám, že hodnocení je přístupné pouze přihlášeným uživatelům. Další funkcionalitou bude zobrazování hádanek z konkrétní kategorie či obtížnosti. Předpokládám, že toto bude funkční během dvou týdnů. Teď budu muset přidat opět nějaké další hádanky.


Mějte se a dobrou!

Hodnocení hádanek již brzy

Autor ftipalek dne 16.07.2014 22:43

Krásný dobrý večer přátelé-kamarádi.
Již brzy bude možné hodnotit veškeré hádanky, které jsou na tomto portále. Tato funkcionalita bude dostupná pro přihlášené uživatele. Hodnocení bude triviální. Kliknutím na palec nahoru nebo dolu nám dáte na vědomí zda se vám hádanka líbí nebo ne :)
Časem bude samozřejmě možné třídit hádanky dle oblíbenosti. Přidáme také další nové funkce. Například bude nově možné třídit dle obtížnosti hádanek od nejjednodušších až po ty nejvíc zapeklité hádanky.

Teď vám ale přeji krásnou dobrou noc!!!

Po dlouhé době...

Autor ftipalek dne 09.07.2014 20:10

Ahoj po delší době :)
Přidal jsem několik hádanek, které se začnou zobrazovat v následujících dnech. Celkem je zde již 51 hádanek. Během prázdnin se na webu objeví několik novinek, ale nebudu předbíhat :)

Pokud by měl někdo zájem pomáhat mi s hádankami jsem k dispozici na emailu nebo na FaceBooku.


Přeji všem krásný hezký letní večer :)

Drobné úpravy a nové hádanky

Autor ftipalek dne 18.04.2014 21:12

Ahoj všem,
právě jsem připravil několik málo úprav na portále a přidal několik nových hádanek. Celkem je zde skoro 50 hádanek a další stále přibývají.
Nově můžete sami vložit hádanku skrze formulář. Odkaz na něj je nahoře v menu. Po vložení hádanky potrvá cca jeden až dva dny než ji schválíme a začne se na webu zobrazovat. Pokud budete navíc přihlášeni, hádanka bude připojena k Vašemu účtu.

Další balík nových funkcí bude vydán cca během 2 týdnů, tak se máte na co těšit :)

Přeji pěkný večer,
Admin - Lukáš